HVA VI TILBYR

Tømmerhogst

Vår kjernevirksomhet er hogst og framkjøring av tømmer. I vårt hjemmemarked i Valdres er ingen skogsdrift for liten, – ingen skogsdrift for stor!

Rådgivning

Både før, under og etter hogsten skal Valdres Skog bistå med råd og veiledning. Vi forholder oss til gjeldende miljøkrav, og slik skal du være trygg på at du utfører en miljøriktig hogst, samtidig som du sitter igjen med størst mulig verdi, og at alt ligger til rette for videre gode skogsforhold.

Planting og ungskogpleie

Valdres skog har for tiden ingen egne tilbud på planting og ungskogpleie. Vi har derimot gode kontakter og formidler gjerne slike oppdrag videre.

Tømmerhogst

Vår kjernevirksomhet er hogst og framkjøring av tømmer. I vårt hjemmemarked i Valdres er ingen skogsdrift for liten, – ingen skogsdrift for stor!

Vi etterstreber å planlegge alle drifter på barmark; – eiendomsgrenser merkes og utkjøringsveier og velteplasser for tømmer planlegges.

For å gjøre en best mulig jobb for kunden tar vi stadig i bruk det mest moderne utsyret som er tilgjengelig. Blant annet har alle hogstmaskinene og 2 av lassbærerne installert digitale kart og GPS-navigasjon (se bilde). Dette øker sikkerheten mot å hogge feil.

Etter at skogsdrifta er avslutta får skogeieren tilsendt en driftsrapport med hvor mange stokker og kubikkmeter som er produsert av hvert hovedsortiment.

Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale

Kontakt oss

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...